Η Εταιρία "Ξυλουργικό εργαστήρι"

Tο Ξυλουργικό εργαστήρι είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε να λειτουργεί σαν ξυλουργείο το 1980. Η κύρια ασχολία μας είναι η κατασκευή επίπλων κουζίνας, επίπλων μπάνιου, εντοιχιζομένων ντουλαπών, γραφείων υποδοχής επισκεπτών (ρεσεψιόν), καθώς και εσωτερικών και εξωτερικών κουφωμάτων. Παράλληλα η συνεργασία μας με τους καλύτερους κατασκευαστές Ελληνικού επίπλου καθώς και οι συνεχείς επισκέψεις μας στις μεγαλύτερες εκθέσεις που διοργανωνόνται στη Ελλάδα, σας εγγυώνται την κάλυψη εκ μέρους μας όλων των κατασκευαστικών απαιτήσεων που επιβάλλει ενα σύγχρονο και λειτουργικό σπίτι ή μια επιχείρηση που θέλει να ξεχωρίζει απο τον ανταγωνισμό.

Στο εργαστήριό μας επίσης μπορείτε να παραγγείλετε έπιπλα γραφείου για το σπίτι ή την επιχείρηση σας, καθώς και άλλα αντικείμενα ξύλου όπως βιβλιοθήκες, συρταριέρες καθώς και οτιδήποτε άλλο αφορά ένα σύγχρονο και λειτουργικό σπίτι.

Σύγχρονο σχεδιαστικό πρόγμαμμα κουζίνας και ντουλάπας σας δίνει την δυνατότητα να σχεδιάσετε μαζί μας και να δείτε με φωτογραφική πιστότητα μέσα απο μια πλούσια γκάμα υλικών και υφών τις αποχρώσεις των επίπλων σας. Οι πρώτες ύλες μας είναι αποκλειστικά προϊόντα των κορυφαίων Ελληνικών εργοστασίων οπως Shellman, Μουρίκης, Ακρίτας κ.α.  γεγονός που σας εξασφαλίζει την ποιότητα και την αντοχή στον χρόνο σε όποια εφαρμογή σας.
xiloergastiri.gr © 2011 | Γιουλέϊκα Γαϊτανίου, Ζάκυνθος, Τ.Κ. 29100, τηλ. 2695045536